Ανακοινώσεις

Συγκρότηση επιτροπής αποσφράγισης προσφορών τριήμερης Καλαμάτα

Συγκρότηση επιτροπής αποσφράγισης προσφορών τριήμερης Καλαμάτα

Στην Αθήνα και στο γραφείο της Διευθύντριας, σήμερα Πέμπτη 29/2/2024 και ώρα 13.00 συγκροτήθηκε επιτροπή για την αποσφράγιση και την αξιολόγηση των προσφορών των τουριστικών γραφείων για την μετακίνηση μαθητων και συνοδών , στα πλαίσια της εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Καλαμάτα από τις  26-28/4/2024.

H επιτροπή αυτή αποτελείται από τους : Ζαμπέτα Χωριανοπούλου, διευθύντρια του σχολείου, πρόεδρο της επιτροπής, Χαράλαμπο Κόκλα, αρχηγό της εκδρομής, Κωτσαντώνη Πάρη, Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, και το προεδρείο του 15μελους.

Τα μέλη της επιτροπής  αφου έλαβαν υπόψη την από 16/2/2024 πρόσκληση ενδιαφέροντος προέβησαν στο άνοιγμα των προσφορών που υποβλήθηκαν και τις κατέταξαν    ως προς την πιο συμφέρουσα προσφορά ως εξης : 1) IQ HOLIDAYS, 2) IAMOS, 3) SYNTHESIS,4) SARONIC STAR.

Το εν λόγω πρακτικό, εαν ζητηθεί, κοινοποιείται από την διευθύντρια του σχολείου σε κάθε κατέχοντα ή έχοντα νόμιμο δικαίωμα να ενημερωθεί , ο οποίος μπορεί να υποβάλλει ένσταση κατά της επιλογής  εντός δυο ημέρων από τη σύνταξη  του πρακτικού επιλογής, δηλαδη μέχρι 3/3/2024.

Για το λόγο αυτό συντάχθηκε η πράξη αυτή και υπογράφεται.

Η Διευθύντρια 

Τα μέλη